Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bál a zeneiskolában

Bál a zeneiskolában

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egy kis farsangi ellazulás, nagyon komoly célokért. Negyedik alkalommal rendezett a Pátzay János Zeneiskola jótékonysági farsangi bált. A decemberi tanári koncerthez hasonlóan ennek a rendezvénynek a bevételei is a diákok versenyeztetését szolgálják majd. A bál sikerességét mutatja, hogy rekord létszámban, 115-en mentek el a rendezvényre.

Bálteremmé alakult a zeneiskola aulája és koncertterme erre az estére. A Pátzay jótékonysági bál negyedik éve vonzza azokat, akik jó hangulatban, jó zene mellett szeretnék megtámogatni Gyöngyös zenei ügyét. A belépőkből befolyó pénz mellett a tombola bevétel is a zeneiskola alapítványát gazdagította.

Nem csak a zeneiskola tanáraira és családtagjaira számítottak. Kialakult törzsközönségük van már, mondja Kévés Tünde. A városbaráti kör például minden évben 10-12 fővel képviselteti magát. Ehhez jönnek még a szülők és más magánszemélyek. A műsort ezen az estén a Bányász Fúvószenekar szolgáltatta. Szó mi szó, furcsa és zajos báli program, de legalább nem a zenetanároknak kellett zenélni. Ők egyébként decemberben már bemutatkoztak egy jótékonysági koncerten.

Hiszen náluk a zeneiskola több volt és jelenlegi növendéke is zenél. Mondhatni hazajöttek. Juhász András és a zenekar összesen mintegy háromnegyed órán át muzsikált, aztán az este további részében ők is lazíthattak. A további zenéről Zavarkó Zoltán gondoskodott. A jó hangulatot jelzi, hogy legalább 100-an ott maradtak bulizni hajnalig.


Tovább az archívumra