Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Változik a forgalmi rend

Változik a forgalmi rend

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Építkezés miatt változik a gyalogos- és gépkocsiforgalom a gyöngyösi Bugát Pál Kórház területén, a hétvégétől lezárják a József Attila út felőli bejáratot. Az intézmény alagsorában a kórházi étkeztetést célzó változtatások érdekében már megkezdődtek az építési munkálatok. A bontás és kivitelezés ideje alatt az eddig megszokott gépkocsi-, mentő- és gyalogosforgalom átmeneti időre megváltozik, és a kórház területére a Dózsa György út felől hajthatnak be.

A Bugát Pál Kórház sikeresen pályázott és nyert az étkeztetéshez kapcsolódó feladatok ellátására 236 millió forintot. Ez az összeg lehetővé teszi, hogy az eddig külső cég által biztosított étkeztetést kiváltsák, és a kórház saját, a hatvani kórházzal közös konstrukcióban lássa el mind a beteg, mind pedig a dolgozói étkeztetést. A projekt megvalósítása érdekében a kórház hotel épületének alagsorában a kivitelező már elkezdte a munkálatokat.

Az átalakítást követően a hatvani kórházból érkező, közel 600 adag étel tálcás tálalását itt fogják megoldani. A bontási és építészeti tevékenységek érintik a kórház egyes külső területeinek lezárását.

A betegellátás zavartalansága érdekében megnyitják a Dózsa György út felőli bejáratot, így a mentővel, gépkocsival szállított betegekkel onnan tudják megközelíteni a Hotel épületet, illetve a mentőbejáratot. Az egészségügyi intézmény vezetése kéri a kórházba érkező betegeket és a hozzátartozókat, hogy a lezárt területeken ne közlekedjenek és ne tartózkodjanak. A kivitelezési munkálatok fokozottabb zajjal járnak, ezért a lakosság megértését, türelmét kérik.


Tovább az archívumra