Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A víz világnapja a strandon

A víz világnapja a strandon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Víz Világnapja alkalmából kétnapos rendezvénysorozatra készül a hétvégén a dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand. A szervezők célja elsősorban, hogy széles körben megmozgassák a lakosságot, ugyanakkor pedig felhívják a figyelmet a vizek védelmére. A nagyszabású eseményen egyebek mellett gyógytorna és fitnesz óra, palackos merülés és szauna szeánsz várja majd az érdeklődőket.

Most még kevesen vannak a gyöngyösi strandon, hétvégén azonban várhatóan megtelik a belső rész, ugyanis 2 napos rendezvénysorozattal várják a látogatókat a Víz világnapja alkalmából.

– Itt a Gyöngyösi Sportfólió Kft-nél nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan program lehetőségeteket nyújtsunk a gyöngyösi lakosoknak és a környékbelieknek is, ami kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget nyújt, és a Magyar Fürdőszövetség felkérésére szerveztük meg ezt a Víz Világnapi programot, amelyen számos programlehetőség közül választhatnak a látogatók – mondta el Magyar Tamara, marketing és rendezvényszervező gyakornok.

A szaunakedvelők ezen a napon különféle szeánszokra ülhetnek be, de lesz víz alatti akadálypálya, és transzparensek is a vizek védelméről. Mindemellett pedig további programok is színesítik a napot.

– Gyógytorna, valamint fitneszórán vehetnek részt a látogatók, ezután a gyerekeknek készülünk egy vízi ügyességi és gyorsasági játék-feladatsorral, valamint ez után kettő klub, a Mátrai Erőmű Búvár Klubja, és a Gyöngyös Aligátorok vízilabda klub fog besegíteni és részt vehetnek a látogatók palackos merülésen – sorolta Magyar Tamara.

Kapura-dobás és mérkőzési lehetőség is várja az oda látogatókat.
A szervezők figyeltek arra, hogy minden korosztály számára kínáljanak különféle programokat.


Tovább az archívumra