Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Vona Gábor igazi arcát keresik

Vona Gábor igazi arcát keresik

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sajtótájékoztatóban reagált Horváth László országgyűlési képviselő Vona Gábor nyugdíjasokat érintő bejegyzésére. A Fideszes politikus kifejtette, a Jobbik elnökének kijelentése tudatos provokáció volt az idősekkel szemben, ami után fel kell tenni a kérdést, ki is valójában Vona Gábor?

Vona Gábor írása, tudatosan megosztó provokáció volt az idősekkel és a nyugdíjasokkal szemben, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni – mondta Horváth László országgyűlési képviselő azon a sajtótájékoztatón, amelyben reagált a Jobbik elnökének az utóbbi hetekben többször is idézett bejegyzésére.

– Azt látjuk, hogy egy zavart lelkületű párt, zavart lelkületű elnökének hatalomvágya nem kímél senkit és semmit és most már elérte kíméletlenül a nyugdíjasokat és az időseket is. Márpedig az ilyen zavart lelkület hatalomvággyal párosulva a múltban nem egyszer tudta az országot nemzetvesztő útra kormányozni – emlékeztetett a Fidesz országggyűlési képviselője.

Fel kell tenni a kérdést, hogy ezek után mire is számíthatnak a gyöngyösi és Gyöngyös környéki nyugdíjasok attól a Vona Gábortól, aki nem csak pártelnök, hanem miniszterelnök jelölt is – tette hozzá Horváth László.

– Ki is valójában Vona Gábor? Melyik az igazi arca Vona Gábornak? A bakancsos, vagy a vizslakölyköt simogató arc Vona Gáboré? Azt látjuk, hogy egy stabil arca van most már Vona Gábornak, ez pedig a mindenáron hatalmat akaró és kívánó politikus arca. Bár folyamatos a Jobbiknak az arcvesztése és az arcfestése, de hát ez mindig most már kiviláglik – magyarázta Horváth László.

A Fideszes képviselő hozzátette, Vona Gábort sokan és sokszor felszólították, hogy kérjen bocsánatot kijelentései miatt, amelyben többek között azt állítja, vannak olyan nyugdíjasok, akiknek szemeikben gyűlölet lobog, a szájukból pedig a szennyvíz folyik, ám Horváth László már nem vár bocsánatkérést, mert mint mondja, erre már bőven lett volna ideje Vona Gábornak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:58
Vidróczki gála 2019 - Mátraaljai Néptánc és Hagyományőrző Egyesület - Domaházi táncok
15:03
Városháza – Jászárokszállás magazinja - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Tóth Boglárka és Sárközi Ágnes koncert
16:04
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:35
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Wilson's Promontory Nemzeti Park - természetfilm
19:08
Reklám
19:11
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
19:22
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból – ismétlés
19:33
Nézőtér - kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság