Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Karbantartás

Karbantartás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Karbantartást végeztek az Eszperantó úti kormányablak defibrillátorán. A karbantartást évente kell elvégeztetni, hogy folyamatosan rendelkezésre álljon a gép. Emellett a hivatal dolgozóinak ismételten oktatást tartanak, hogy helyesen tudják használni az eszközt szükség esetén.

Karbantartották a kormányablak defibrillátorát. Bekecs Andrea hivatalvezető mutatja, hogy az összes ellenőrzésen átment, így továbbra is használhatják szükség esetén a félautomata gépet.

– Ténylegesen kipróbálni nem kellett, használni nem kellett, de mint minden műszaki berendezésnél vagy eszköznél, nagyon-nagyon fontos a folyamatos készenlét, hogy a rendelkezésre állás biztosított legyen és ennek a gépnek is elvégezték Egerben a szakemberek azt az éves karbantartását, ami ahhoz szükséges, hogyha igénybe veszik, akkor rendelkezésre álljon és tudják használni – magyarázta dr. Bekecs Andrea, a járási hivatal vezetője.

A karbantartást ügyfélmentes időben végezték, így nem kellett nélkülözni egy percig sem a gépet. Emellett a hivatalvezető kiemelte, hogy az ügyintézők ismételten részesülnek oktatásban.

– Vannak azok a készségek, képességek, amiket hogyha nem tartunk karban, akkor elfelejtjük, úgyhogy fognak majd ismételten kapni egy tájékoztatást, illetve közben voltak személyi változások, van olyan kolléganő, aki tartós távollétből és gyermek mellől most tért vissza, úgyhogy eleve több embert tudunk bevonni ebbe – sorolta a hivatalvezető.

A kormányhivatal honlapján egy térkép mutatja, hogy hol találhatóak a megyében – azon belül is Gyöngyösön defibrillátor eszközök.


Tovább az archívumra