Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Fidesz jelöltje

A Fidesz jelöltje

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Fidesz Klausmann Viktort ajánlja polgármester- jelöltnek Gyöngyösön- jelentette be Horváth László a párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztató keretében. A polgármester jelölt az eseményen beszámolt terveiről, hogy hogyan is adna új lendületet a városnak.

Klausmann Viktort ajánlja polgármester-jelöltnek a FIDESZ az őszi önkormányzati választáson – jelentette be Horváth László a párt országgyűlési képviselője. Azért ajánlják, mert szerintük képes új lendületet adni a városnak, személyiségéből adódóan nem megosztja a gyöngyösieket, hanem képes őket egyesíteni – fogalmazott az országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón.

– Klausmann Viktor a kihívásokra nem problémaként, hanem lehetőségként tekint, jó ötleteket tud előhozni magából, de ezeket a jó ötleteket képes megvalósítani és mindezek miatt ajánljuk nagy tisztelettel és legjobb tudásunk alapján jó szívvel Klausmann Viktort polgármester jelöltnek, a gyöngyösieknek – vélekedett.

Klausmann Viktor, a Kékes Kutató- Mentő Alapítvány vezetője, 4 fontos területen szeretne javulást elérni. Utak javítása, közterületek folyamatos karbantartása, parkolókkal kapcsolatos problémák kiküszöbölése és nem utolsó sorban a közbiztonság növelése.

– Egy olyan várost szeretnék ahol a parkolás péntek, szombaton, a piac környékén nem valami közelharc, hanem kulturáltan, rendezetten, biztonságosan megoldott problémakör, és az egész városban is. Én olyan közterületeket szeretnék látni természetesen itt Gyöngyösön, ahol nem a parlagfű fogadja a Budapestről érkezőt, most direkt megnéztem, van bőven. És olyan közbiztonságot szeretnék látni ebben a városban, hogy este 10-kor a kislányommal bármelyik irányba keresztbe sétálunk Gyöngyösön, akkor ne kelljen a hátunk mögé nézegetnünk – fogalmazott.

A polgármester-jelölt úgy véli, hogy néhány reformötlettel szebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé lehetne tenni Gyöngyöst.

– Nem egyedül vagyok, nyilván tehát én kevés lennék ahhoz, hogy bármit meg tudjak tenni, a Fidesz ajánlásával és azokkal a kollégákkal és azokkal a szakemberekkel, akikkel most már lassan több mint 1 éve gondolkodunk ezen, meg fogjuk tudni oldani ezeket a problémákat – húzta alá.

Véleménye szerint ezeket a problémákat gyorsan helyre lehet tenni, és lendületet kell adni a városnak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Mese - Az aranyostarajos kiskakas
09:10
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Verőke - Méhkeréki román táncok
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:05
Reklám
10:07
Villanófényben a Mátra - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Ciprus
11:11
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mese - A békakirály papucsa
18:11
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Moziklip – mozi magazin
19:58
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság