Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Céges véradás

Céges véradás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Immár negyedik alkalommal rendezett véradó akciót a Kedvenc KereskedőHáz Zrt. a cég dolgozói, valamint a város és környéke – lakosai számára, a CrossFit Gemmeopolisban. A vérellátás szempontjából a legkritikusabb a nyári időszak, ezért a társaság bízik abban, hogy akciójával sikerül felhívni a figyelmet a véradás fontosságára ebben az évszakban.

Gyülekeznek az önkéntes véradók a Kenyérgyár úti edzőteremben, ahol a Kedvenc KereskedőHáz Zrt. most már 4. alkalommal rendezett véradó akciót. A cég számára fontos, hogy ezekkel az alkalmakkal felhívják a dolgozóik és a városban élők figyelmét a véradás fontosságára.

– Nagyon fontosnak tartják a sportoltóink is, az ide járó vendégeink, valamint a KereskedőHáz dolgozói, hogy Gyöngyös városában, vagy esetleg az ország területén ahol szükség van, ott tudjanak segíteni – szögezte le
Fischer Antalné szervező.

A nyár a vérellátás szempontjából a legkritikusabb időszak, hiszen ilyenkor több a baleset, míg a véradók kevesebben vannak, hiszen sokan nyaralnak. Így a nyári hónapokban még nagyobb szükség van a lakosság segítségére.

A cég dolgozói szívesen vesznek részt a kezdeményezésben, fontosnak tarják a segítségnyújtást.

– Én azt gondolom, hogy fontos. Amikor az ember olyan helyzetbe kerül, akkor azonnal át is érzi. Viszont azt gondolom, hogy annyiban hálásnak kell lenni, hogy legalább megengedheti magának az ember és megteheti, hogy segít a többi emberen – vélekedett Szőke István.

A nap végén a véradók között értékes ajándékokat sorsoltak ki, az ajándékkosár mellett, gazdára találtak crosfitt edzőbérletek is.


Tovább az archívumra