Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Két milliót nyertek

Két milliót nyertek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Két millió Forintot nyert a Jeruzsálem úti óvoda egy olyan játékon, melyet egy tisztítószer gyártó és egy forgalmazó cég szervezett. A verseny során flakonokat kellet gyűjteniük, melyekből végül közel 7500 darabot sikerült összeszedniük, mellyel fölényesen diadalmaskodtak. Az első díjért járó nyeremény összegét játékvásárlásra, vagy mosdó felújításra használhatják fel.

„Játék egy zöldebb jövőért” című országos versenyt sikerült megnyernie a Jeruzsálem úti óvodának, ahol üres flakonokat kellett összegyűjteniük. Az óvoda nem először indult el ezen a versenyen, hiszen tavaly például a második helyen zártak. Idén több mint a kétszeresét sikerült összegyűjteniük, mint a második helyezettnek, így főlényesen nyerték meg az országos versenyt.

– Mi egy éve ezt már gyűjtöttük. Sőt volt olyan is, hogy a tavalyi szabadságunk egy részét azzal töltöttük, hogy a gyűjtőpontokra mentünk és ott az összehalmozott flakonokat összegyűjtöttük. Bejöttünk az óvodába majd külön fajtánként bezsákoltuk, rá írtuk, hogy mennyi darab. Én úgy gondolom, hogy az óvodapedagógusok, tantestület összefogásával, a szülők hozzáállásával, valamint Gyöngyös város polgárainak segítségével sikerült ilyen nagy mennyiséget összegyűjtenünk – mondta el Domoszlai Andrea Krisztina tagóvoda-vezető.

A verseny megnyerésével kétmillió forintot kap az óvoda, melyet játékokra, illetve a mosdók felújításra használhatják fel. Az óvodavezető szerint az utóbbira esik a választás.

– Törekvéseinket több gyöngyösi képviselő is támogatta már, úgy hogy a képviselő keretükből fölajánlott összegből megkezdtük a mosdók felújítását, WC csészéket vásároltunk. Úgy, hogy lehet ezen a vonalon fogunk tovább haladni és a mosdók felújítására fogjuk fordítani az összeget – tette hozzá.

A tagóvoda vezetője elmondta, a munkálatok a remények szerint a nyár folyamán elindulnak és akár az idén be is fejeződnek.


Tovább az archívumra