Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jótékonysági bál

Jótékonysági bál

Jótékonysági bált rendeztek a Nagyrédei Kastély Óvoda részére. Az est bevételéből a gyerekek szabadidős programjait szeretnék támogatni, továbbá az idén a csoportok öltözőjének felújítását is tervezik.

Több mint 300 vendéget fogadtak a szervezők nagyrédei tornacsarnokban. A bál célja elsősorban az ovisok szabadidős programjainak a finanszírozása, illetve az idén öltözők felújítására is gyűjtenek a szervezők.

– Az óvoda jótékonysági báljának a bevételéből elsősorban az intézményi alapítványt támogatjuk, másodsorban pedig a gyerekek kirándulására költjük a pénzt, illetve most ebben az évben a csoportoknak az öltözőjének a cseréjét szeretnénk megvalósítani – mondta el Kovácsikné Groszmanek Krisztina óvodavezető.

A jótékonysági bál az elmúlt évben is sikeres volt, akkor több mint egymillió forinttal gazdagodott az intézmény. Az esemény iránti érdeklődés pedig folyamatosan nő, több száz támogató érkezett az idei rendezvényre is.

– Támogatjuk az óvoda működését, nagyon nagy az érdeklődés, a szülők lelkesen jönnek és nagyon nagy köszönet illeti a szülőket a szervezőket, az óvoda közösségét, az óvodai dolgozókat, akik az elmúlt hetekben állandóan azon dolgoztak, hogy ezt a bált szervezzék – hangsúlyozta Siposné Fodor Judit polgármester.

A rendezvényen a nyitótáncot a gyerekek szüleikkel közösen adták elő.

Az óvoda vezetése, jövőre is számít támogatóira, hiszen számos programot szeretnének megvalósítani a gyerekeknek, és további felújítások is kilátásban vannak az intézményben.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Baradla barlang - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Egyiptom 1. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
A Templomfestő - dokumentumfilm
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical
19:06
Reklám
19:08
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság