Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Így készül…

Így készül…

A jelenlegi veszélyhelyzet televíziónk működésére is hatással van, így nézőink néhány változást tapasztalhatnak majd.
Az új műsorok gyártásának lehetősége szűkülhet ugyan, de új kezdeményezések is elindulnak. Előnyben részesítjük a telefonos és virtuális kapcsolatfelvételt egy-egy híranyagnál és az online szférában is igyekszünk minél aktívabban jelen lenni, hogy így vigyázzunk egymásra. Emellett élő közvetítéseket is sugárzunk – mint például vasárnaponként 14 óra 30 perctől egy-egy vallási felekezet szentmiséjét.

A megváltozott körülmények között televíziónknak most is az a legfontosabb, hogy nézőink számára a legfrissebb, megbízható forrásból származó, ellenőrzött híreket közöljünk, mindezt a munkavállalók maximális védelme mellett – mondta el Pifkó Tamás a Gyöngyösi Televízió ügyvezető igazgatója.

Hozzátette: a veszélyhelyzetre való tekintettel csökkentett létszámmal gyártjuk a műsorokat, valamint előnyben részesítjük a telefonos és videóinterjúkat, ha pedig lehetőségünk van személyes találkozásra, akkor a felvétel során stábjaink betartják az előírt higiénés szabályokat. Emellett rendszeresen fertőtlenítjük a közös helyiségeket és használati tárgyakat.

– Számítani kell arra, hogy az egyéb stúdióbeszélgetések, műsorok száma csökken majd. A legfontosabb célkitűzésünk az most, hogy a napi híradót az Aktuálist minden nap le tudjuk gyártani és meg tudjuk tölteni friss, releváns, megbízható információval, ez az elsődleges prioritás. Emellett azonban készen állunk arra is, hogy az iskolákat oktatási tartalmak készítésével és sugárzásával segítsük ebben az időben – mondta el az igazgató.

Mint hozzátette, a televízió emellett nyitni szeretne az otthon lévő családok felé azzal, hogy minden nap esti mesét szerkeszt adásba, melynek előkészületei már elkezdődtek. Emellett egyéb kezdeményezésekről is beszámolt.

– A képújságban elindítottunk egy új oldalt ahol a legfrissebb, a veszélyhelyzettel és a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos információkról tájékoztatjuk a nézőinket. Hangsúlyosabban használjuk a facebook-os felületeinket, ahol egyre többször találkozhatnak majd élő közvetítésekkel. Az első ilyen “próba adás”, ami jól sikerült, egy szentmise-közvetítés volt – emlékeztetett.

Az ügyvezető igazgató végül kiemelte, hogy mindenki, aki teheti, maradjon otthon, a stábok pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy naprakész információkkal jelentkezzenek és tájékoztassák Önöket.

– Maradjanak tehát otthon és nézzenek bennünket, minél többet, minden felületünkön igyekszünk tájékoztatni és szórakoztatni őket, hiszen ez a feladatunk – jegyezte meg.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Hit világa – vallási műsor
09:13
Zongoraavató hangverseny (részlet)
09:18
Reklám
09:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:35
Sport7 1. rész – sport magazin
10:01
Reklám
10:04
Sport7 2. rész – sport magazin
10:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:45
Üzleti negyed – gazdasági magazin - ismétlés
11:12
Reklám
11:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Mese - A kiskakas gyémánt félkrajcárja
18:07
Ízelítő - Különkiadás
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin
19:01
Reklám
19:04
Méhek nyomában - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság