Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több turista a cél

Több turista a cél

Erős szakmai alap kialakítása és a Mátra tovább népszerűsítése a célja a TDM új elnökségének, akik megtartották alakuló ülésüket. Többek között az idei rendezvényekről, a termékfejlesztésekről, valamint egy új vállalati környezet program kialakításáról is értekeztek.

Első alkalommal ült össze a Gyöngyös – Mátra Turisztikai Egyesület új elnöksége. Az alakuló ülésen többek között az új tagokat informálták az idei tervekről, fejlesztésekről, valamint azokról az újításokról, amelyek reményeik szerint még több turistát vonzanának majd a térségbe – árulta el televíziónknak Benkő Béla, a TDM újonnan megválasztott elnöke.

– Az új elnökségi tagokat elsősorban tájékoztattuk a folyamatban lévő eseményekről, feladatokról, tervekről. Meghatároztuk azt az ügyrendet, ami alapján a következő években dolgozni fogunk, tehát, hogy mikor lesznek elnökségi ülések, kik legyenek az állandó meghívottak. Átbeszéltünk különböző termékfejlesztéseket, túra útvonalakat, hegyi kerékpáros utak kijelölését. – tájékoztatott Benkő Béla, a Gyöngyös – Mátra Turisztikai Egyesület elnöke.

Benkő Béla hozzátette: a belföldi turizmus, azon belül is a Mátra egyre népszerűbb az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Mint megtudtuk, a következő időszakban igyekeznek bekapcsolódni olyan programokba, melyekkel a tervek szerint még több turistát tudnak bevonzani Gyöngyösre is.

– Átbeszéltük melyek azok a rendezvények, amelyekbe idén bekapcsolódunk, és melyek lehetnek azok a rendezvények, amelyekbe a közeljövőben támogatóként tudnánk úgy szerepelni, hogy hozzáadott marketing értéket adunk, éppen azért, hogy ezek úgymond csúcsrendezvényei legyenek Gyöngyösnek és a Mátrának. – mondta Benkő Béla.
Az elnök azt mondja, szeretnének még több utazási irodával kapcsolatban állni, akiknek programcsomagként ajánlanák Gyöngyöst és a Mátrát. Valamint egy új vállalati környezet programot is létre kívánnak hozni, melynek keretében a nem jó állapotban lévő erdei létesítmények felújítását felajánlják cégeknek csapatépítés céljából.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Baradla barlang - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Egyiptom 1. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
A Templomfestő - dokumentumfilm
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical
19:06
Reklám
19:08
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság