Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új elnök a baráti kör élén

Új elnök a baráti kör élén

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Gyöngyös Város Barátainak Köre. Az egyesület Dr. Bekecs Andrea személyében új elnököt választott, az alelnöki posztot pedig Dr. Nagy -Kovács Erika tölti be. Az eddigi vezető tisztségviselők, Balázs Ernő és Fucskó Istvánné tiszteletbeli elnökként és -alelnökként segítik az egyesület munkáját.

13 évnyi munka után leköszönt Gyöngyös Város Barátainak Köre elnöki posztjáról Balázs Ernő. Mint elmondta, a tisztújítás célja a fiatalítás volt, továbbá ez a munka teljes embert kíván és ő a jelenlegi egészségügyi helyzete miatt ezt már nem tudta vállalni.

Dr. Bekecs Andreát a gyöngyösiek már jól ismerik. Hat éven keresztül volt a Gyöngyösi Járási Hivatal vezetője, majd tavaly a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója lett, valamint a Miniszterelnökség Területi Közigazgatásért felelős helyettes államtitkára. Idéntől pedig Budapest Főváros Kormányhivatalának főigazgatója. Az új elnököt meglepetésként érte a jelölés.
A 2003-ban alakult Pro Civitate–díjas Gyöngyös Város Barátainak Köre nem rendelkezik állandó székhellyel, az új elnöknek már erre vonatkozóan is vannak tervei.

A járványügyi helyzet miatt a baráti kör legismertebb és legnépszerűbb programjait, mint a XIX. századi piac, az operagála vagy a zenés múzeumi délutánokat elhalasztották és egy későbbi időpontban tartják meg őket.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés