Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Szünetel az ügyfélforgalom a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban szeptember 15-től a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében. Személyes ügyintézés csak kivételes esetben lehetséges, de akkor is kötelező a maszk viselése és a kézfertőtlenítés. Az épületbe lépéskor mindenkinek testhőmérsékletet mérnek.

A koronavírus terjedésének második hullámában Gyöngyösön újabb szigorító intézkedések léptek életbe, hogy lassítsák a fertőzés terjedését és védjék az ott élők és dolgozók egészségét.
A kórokozó terjedésének megelőzése érdekében kedd óta szünetel az ügyfélfogadás a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban. Az intézkedés visszavonásig érvényes.
Személyes ügyintézésre kivételes esetben továbbra is van lehetőség az érintett ügyintézővel történt előzetes telefonos vagy elektronikus egyeztetést követően.
Felhívják a figyelmet arra, hogy kötelező a maszk viselése, a kézfertőtlenítés és belépéskor testhőmérsékletet mérnek.
A Hivatal közleményben arról is tájékoztat, hogy bár a járvány terjedésének lassítása érdekében szünetel a személyes ügyfélfogadás, a városházán továbbra is folyik a munka. Az ügyfelek elektronikus úton vagy telefonon intézhetik ügyeiket.
Az ügyfelek, társhatóságok, szerződéses partnerek beadványait, kérelmeit postai levélben vagy elektronikus formában – azaz e-mailen, ügyfélkapun keresztül fogadják. A hivatal elérhetőségei a www.gyongyos.hu honlapon megtalálhatók.


Tovább az archívumra