Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elismerés a Campus főigazgatójának

Elismerés a Campus főigazgatójának

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Pro Geographia Oklevelet vehetett át Dunaújvárosban, a Magyar Földrajzi Társaság 144. Közgyűlésén Dr. Bujdosó Zoltán. A Gyöngyösi Károly Róbert Campus főigazgatója a térségben végzett regionális turizmusfejlesztési kutatások, illetve a turizmus tantárgy angol nyelvű oktatásának bevezetésért kapta az elismerést.

A Magyar Földrajzi Társaság 1990 óta ismeri el Pro Geographia oklevéllel azoknak a szakembereknek a munkásságát, akik a földrajztudományok, a tudományszervezés és a magas színvonalú tudománynépszerűsítés területén jelentős eredményeket értek el. A gyöngyösi campus főigazgatója a főiskolai és egyetemi oktatási és oktatásszervezési munkájáért, a Magyar Földrajzi Társaság Felügyelő Bizottságában és a Gyöngyös-Mátravidéki Osztályának titkáraként végzett tevékenységéért, valamint társadalomföldrajzi kutatásaiért részesült elismerésben.

Dr. Bujdosó Zoltán hozzátette, a mátrai turizmus a koronavírus –járvány első hullámában nem szenvedett akkora veszteségeket, mint más turisztikai térségek, a helyzetet pedig tovább javíthatja, hogy a napokban kiemelt turisztikai fejlesztési térség rangot kapott a Mátra és a Bükk.

A főigazgató azt mondja, számára nagy elismerés a Pro Geographia Oklevél, amire Dr. Dávid Lóránt terjesztette fel.


Tovább az archívumra