Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megérkezett a HEDO-B.Braun Gyöngyös német ellenfele

Megérkezett a HEDO-B.Braun Gyöngyös német ellenfele

A HEDO-B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapata fennállásának legnagyobb sikereként továbbjutott az EHL kupa selejtezőkörének 2. fordulójába, ahol a Füchse Berlin lesz az ellenfele. A mérkőzés szeptember 22-én lesz Gyöngyösön, a német csapat megérkezett városunkba.

Az EHL nemzetközi kézilabda kupasorozat selejtezőkörének második fordulójába a HE-DO B.Braun Gyöngyös csapatának ellenfele a Füchse Berlin lesz. A német egység pontosan érkezett Ferihegyre majd onnan autóbusszal a Hotel Opálhoz vezetett az első útjuk Magyarországon. A berlini csapat két évvel ezelőtt megnyerte ezt a kupasorozatot, így kíváncsiak voltunk a jelenlegi keretben mennyien vannak abból a csapatból?

– A játékoskeret mindig változik, természetesen sokan vannak itt most a két évvel ezelőtti kupagyőztes keretből, de akad új játékos is szép számmal.de mindig az a legjobb csapat akik pályára lépnek. – mondta Volker Zerbe, a Füchse Berlin brand direktora.

A csapatvezetőt kérdeztük arról is mennyire ismerik városunkat és csapatát, és természetesen a KOVID témában is kíváncsiak voltunk a német tapasztalatokra.

– A nemzetközi kupasorozatot nagyon komolyan veszi csapatunk, így a Gyöngyöst is kellően feltérképeztük és jó csapatnak tartjuk a város szép és a sportcsarnok is kiváló már csak egy jó játék hiányzik. – mondta Volker Zerbe.

A COVID helyzetet Németországban is komolyan kezeljük, sajnáljuk, hogy a sportéletet is hátráltatja, de úgy vélem a kézilabda sincs meg szurkolók nélkül így örülünk annak, hogy Gyöngyösön nézők előtt játszhatunk majd
A nemzetközi kupamérkőzés kedden 18.45. kor kezdődik a Dr. Fejes András sportcsarnokban. A csapatok előtte zártkapus edzésken vesznek rész és a jelen helyzetben természetesen a COVID teszt sem maradt el a csapatok és a közvetlen szervezők részéről. A mérkőzés szervezői kérik a nézőket, hogy a találkozóra maszkot hozzanak magukkal és a teljes mérkőzés idején viseljék azt a sportcsarnokban.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
09:21
Reklám
09:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
09:52
Zongoraavató hangverseny (részlet)
10:06
Reklám
10:09
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
10:35
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
11:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 1. – Miből lesz a cserebogár? - rajzfilm sorozat
18:15
Molnár Dániel - Maradj velem
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:07
Szigetmonostor a béke szigete - dokumentumfilm
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat – Malaysia 1. rész
20:11
Reklám
20:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság