Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megérkezett a HEDO-B.Braun Gyöngyös német ellenfele

Megérkezett a HEDO-B.Braun Gyöngyös német ellenfele

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A HEDO-B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapata fennállásának legnagyobb sikereként továbbjutott az EHL kupa selejtezőkörének 2. fordulójába, ahol a Füchse Berlin lesz az ellenfele. A mérkőzés szeptember 22-én lesz Gyöngyösön, a német csapat megérkezett városunkba.

Az EHL nemzetközi kézilabda kupasorozat selejtezőkörének második fordulójába a HE-DO B.Braun Gyöngyös csapatának ellenfele a Füchse Berlin lesz. A német egység pontosan érkezett Ferihegyre majd onnan autóbusszal a Hotel Opálhoz vezetett az első útjuk Magyarországon. A berlini csapat két évvel ezelőtt megnyerte ezt a kupasorozatot, így kíváncsiak voltunk a jelenlegi keretben mennyien vannak abból a csapatból?

– A játékoskeret mindig változik, természetesen sokan vannak itt most a két évvel ezelőtti kupagyőztes keretből, de akad új játékos is szép számmal.de mindig az a legjobb csapat akik pályára lépnek. – mondta Volker Zerbe, a Füchse Berlin brand direktora.

A csapatvezetőt kérdeztük arról is mennyire ismerik városunkat és csapatát, és természetesen a KOVID témában is kíváncsiak voltunk a német tapasztalatokra.

– A nemzetközi kupasorozatot nagyon komolyan veszi csapatunk, így a Gyöngyöst is kellően feltérképeztük és jó csapatnak tartjuk a város szép és a sportcsarnok is kiváló már csak egy jó játék hiányzik. – mondta Volker Zerbe.

A COVID helyzetet Németországban is komolyan kezeljük, sajnáljuk, hogy a sportéletet is hátráltatja, de úgy vélem a kézilabda sincs meg szurkolók nélkül így örülünk annak, hogy Gyöngyösön nézők előtt játszhatunk majd
A nemzetközi kupamérkőzés kedden 18.45. kor kezdődik a Dr. Fejes András sportcsarnokban. A csapatok előtte zártkapus edzésken vesznek rész és a jelen helyzetben természetesen a COVID teszt sem maradt el a csapatok és a közvetlen szervezők részéről. A mérkőzés szervezői kérik a nézőket, hogy a találkozóra maszkot hozzanak magukkal és a teljes mérkőzés idején viseljék azt a sportcsarnokban.


Tovább az archívumra