Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Eljárás indult a gyöngyösi nő ellen, aki rálőtt közeli szomszédjára

Eljárás indult a gyöngyösi nő ellen, aki rálőtt közeli szomszédjára

Közeli szomszédjára lőtt az az 59 éves gyöngyösi nő, aki az utca egyik házában szervezett bulit túl hangosnak találta. Bejelentést tett a rendőrségen a hangos zene miatt, ezt követően szóváltásba keveredett a közelben lakó ismerősével és másik két férfival. A vita következtében elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, amivel több lövést is leadott. Hárman könnyű sérülést szenvedtek, a nő ellen pedig eljárás indult.

Szeptember 19-én ebben az utcában, az egyik házban tartottak bulit. A közelben élő 59 éves nő értesítette a rendőrséget a hangos zene miatt. A rendőrök kiérkezése után a bulizó fiatalok közül hárman átmentek a szomszédhoz kérdőre vonni őt, a nő azonban a szóváltást követően fegyvert rántott – meséli az egyik sértett.

– Negyed 10-kor jött a rendőrség bejelentés alapján, hogy túl hangos a zene. Mi csak gondoltuk, hogy a szomszéd az, mivel más rosszakarónk nincs a környéken. Majd ezt követően átmentünk hozzá és megkérdeztük, hogy miért csinálja ezt, miért jó neki állandóan belekötni az emberbe jogtalanul. Majd ő kijött elkezdett üvölteni, hogy neki mindenhez joga van és egyszer csak előrántotta jobb felől a pisztolyt és ránk lő, ha nem takarodunk innen azonnal. – emlékezett vissza Csulák Fruzsina.

Majd tüzelt, többször is. Hárman könnyebben megsérültek.

– Én itt a szememnél megsérültem, kimarta a szememet szó szerint, az ismerősömnek a nyakát találta el, a páromnak pedig a karját. – mondta Csulák Fruzsina.

A rendőrség eljárást indított a lövöldöző nő ellen.

– Munkatársaim az 59 éves nő ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, és lefoglalták a riasztó fegyverét. – tájékoztatott Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Úgy tudni nem csak ők, hanem mások is kerültek már konfliktusba az 59 éves nővel. A környéken élő Budai Mária szerint: nem volt hangos a zene.

– Én utcabált szoktam tartani, egy évben egyszer. A mi részünkről 170 ember van, akik jól érzik magukat családostul, gyerekestül. Oda is képes kihívni a rendőrséget. Nekem engedélyem van a polgármesteri hivataltól, ugyan úgy a rendőrségnél. És Fruzsiéknak sem volt hangos a zenéjük, egyáltalán nem. Én két házzal fentebb lakok és én tudtam aludni? Ő meg nem? – mondta Budai Mária.

A lövöldöző 59 éves nő az üggyel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Baradla barlang - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - India 2. rész
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Cimbaliband és Danics Dóra & Gera Attila - Ederlezi és Balkánia
16:02
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Zongoraavató hangverseny (részlet)
19:06
Reklám
19:09
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:35
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság