Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Árokba borult egy jármű a nagyrédei elágazó közelében

Árokba borult egy jármű a nagyrédei elágazó közelében

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Árokba borult egy tehergépjármű a 3-as számú főúton a nagyrédei elágazónál ma reggel, amely az oldalán állt meg, sokáig ki sem tudták húzni onnan. A sofőr nem sérült meg. A helyszínelés idejére a félpályát lezárták.

Hiába próbálják kihúzni, visszacsúszik az autó. Ma délelőtt borult árokba egy jármű a nagyrédei elágazótól nem messze, Gyöngyös felé. Betört a szélvédő, a hátsó ablak, leszakadt a lökhárító és a kipufogó, a jármű darabjai az úttestre szóródtak.

– Csütörtökön a reggeli órákban a 3.-as számú főúton a nagyrédei elágazónál egy tehergépjármű, eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, és felborult. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A baleset további körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja. – tájékoztatott Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A balesetet szenvedett járművet a tűzoltók biztosították. A mentés ideje alatt félpályás útlezárás volt, emellett a belső sávban a rendőrség munkatársai szakaszosan engedték a forgalmat.

Az elmúlt napokban több baleset is történt, szerdán hajnalban egy gyöngyösi férfi a Karácsondi úton menet közben lehajolt az ülése elé esett cigarettáért és eközben személyautója áttért a szemközti sávba, ott nekiütközött egy tehergépjárműnek. Kiderült, ittasan vezetett. A rendőrök további egy járművezetővel szemben intézkedtek aznap, akinél a szonda pozitív értéket mutatott.


Tovább az archívumra