Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fának ütközött, meghalt a sofőr

Fának ütközött, meghalt a sofőr

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Meghalt a vezetője annak a személygépkocsinak, aki tegnap este Adács és Gyöngyös között fának ütközött eddig tisztázatlan körülmények között. Információk szerint a férfi ittas lehetett, és emiatt sodródhatott le az útról. A vele közlekedő utas megsérült. A baleset körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A felismerhetetlenségig összetört az az autó, ami október 18-án az esti órákban Adács és Gyöngyös között fának csapódott. A sofőr az ütközés következtében életét vesztette, a vele utazó személy is megsérült. Információk szerint a vezető ittasan közlekedett a kocsival, a biztonsági öv becsatolása nélkül, eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, majd a gépjármű tetejével a fának csapódott.

– Adács felől Gyöngyös irányába közlekedett 2020. október 18-án, 19 óra 20 perc körül személygépkocsijával egy férfi, aki eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a járműve felett és egy fának csapódott. A baleset következtében a 30 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. Továbbá egy személy sérült meg a balesetben. A helyszínelést teljes útlezárás mellett végezték. – tájékoztatott Kovács Nikolett, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A sajtószóvivő hozzátette: a baleset körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.


Tovább az archívumra