Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Online tehetségkutatót szervez az MMK

Online tehetségkutatót szervez az MMK

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyere és mutasd meg magad! Ezzel a mottóval hirdeti legújabb online tehetségkutató versenyét a Művelődési Központ. A szervezők mindenféle művészeti ágban várnak videókat október 30-ig. A rendezvény teljes bevétele a Gyöngyösi Központi Orvosi Ügyeletet támogatja. A beküldött produkciókat a közösségi oldal nézői és ismert zsűritagok fogják értékelni.

Már láthatóak azok a kedvcsináló videók az MMK közösségi oldalán, amiket az esemény arcai: Klenovics Patrik és Tihanyi Stella ismertetnek. A Kreativity show amellett, hogy a közösségi média adta lehetőségeket kihasználva biztosít teret a kulturális programoknak, még jótékonysági célt is szolgál.

A hagyományos előadóművészi produkciók mellett online tartalmakat is várnak a szervezők, amelyekkel a fiatalabb generációk felé nyit az intézmény. A legjobb produkciókat pedig pénzjutalommal díjazzák.

– Az első három helyezettet fogjuk díjazni: az első 150.000 forintot fog kapni, a második 100.000 forintot, a harmadik helyezett pedig 50.000 forintot. Emellett fellépési lehetőséget biztosítunk nekik a Mátrai Bornapokon, és a gyöngyösi Szüreti Napokon. – mondta Tihanyi Stella, a Mátra Művelődési Központ ifjúsági referense.

A szervezők október 30-ig várják a videós tartalmakat. A beküldött produkciókat Ganxsta Zolee, Tóth Krisztina „Krinya”, Szabó Sándor és egy ismert youtuber fogja értékelni, a közönség pedig december 10-e után szavazhat a közösségi oldalon.


Tovább az archívumra