Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 700 ezer Ft-os higiénés termékek adományba a Bugát Pál Kórháznak

700 ezer Ft-os higiénés termékek adományba a Bugát Pál Kórháznak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Felület- és kézfertőtlenítőket, szájmaszkokat és adagoló állványokat, közel 700 ezer Ft értékű higiénés termékeket adományozott a Bugát Pál Kórháznak, egy gyöngyösi cég. A járványhelyzetben így szeretnék segíteni a szakdolgozók, a közvetlen betegellátásban dolgozók és a betegek biztonságát.

A higiénés termékeket forgalmazó cég ügyvezetője, Szöghi András azt mondja, fontosnak tartják, hogy a társadalmi szerepvállalás jegyében és gyöngyösi lakosként segítsék az egészségügyi dolgozók munkáját.
– Úgy gondoljuk, hogy ezzel a felajánlással, talán egy kicsit könnyebbé tudjuk tenni az ott dolgozók mindennapi harcát, mert ezt mindenki tudja, hogy ez bizony harc, amiben a kórházi alkalmazottak dolgoznak, és ezúton is köszönjük ezt nekik. – mondta Szöghi András, a Higiguard ügyvezetője.

A kórháznak nagy segítséget jelent a közvetlen betegellátásban járványhelyzet idején az adomány, mind betegbiztonság, mind a szakdolgozók biztonsága szempontjából- mondta az adomány átvételekor az orvosigazgató-helyettes.

– Az orvosaink, szakdolgozóink az év 365 napjában megfeszített tempóban vesznek részt a betegellátásban, ezek a higiéniai termékek nagyban segítik a mi munkánkat és betegbiztonság szempontjából is fontosak. Már a gondolat is csodálatos, hogy adakoztak az intézményünk irányába. – mondta Dr. Watti Jezdancher, a Bugát Pál Kórház orvosigazgató-helyettese.

A gyöngyösi cég által felajánlott higiénés termékek értéke, közel 700 ezer Ft.


Tovább az archívumra