Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Változik az ünnepek alatt a szemétszállítás rendje

Változik az ünnepek alatt a szemétszállítás rendje

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megváltozik a kommunálishulladék-szállítás rendje az ünnepek alatt 6 településen. A december 25-én és január 1-én esedékes szállítás napja, december 24-én és december 31-én lesz. A többi napon a kommunális hulladékszállítás rendje nem változik. Az Ügyfélszolgálat ebben az időszakban hétfőtől-szerdáig 8-16 óra között elérhető telefonon, e-mailben és postai úton, az irodában azonban december 24-én és december 31-én szünnap lesz. A lakossági hulladékudvar pedig december 23. és január 3. között zárva tart.

Az ünnepek alatt néhány településen változik a kommunális hulladék szállítási rendje. A december 25-ére és január 1-re eső szállítás – Gyöngyöspatán, Gyöngyössolymoson és Karácsondon december 23-án és december 30-án lesz. Gyöngyösön, Markazon és Pálosvörösmarton, pedig december 24-re és 31-re módosul a gyűjtés időpontja.

– A többi településen nincs változás és kérjük, az edényeket reggel 7 óráig helyezzék ki a szokásos módon. A lakossági hulladékudvar 2020. december 23-tól 2021. január 3-ig zárva tart. Az Ügyfélszolgálat, személyes ügyfélfogadás továbbra is szünetel, ügyintézés telefonon, email-ben fog zajlani, mint eddig is, és zavartalanul működik. – mondta Hencz Zsolt, az NHSZ Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ügyfélszolgálat ebben az időszakban, hétfőtől szerdáig 8 és 16 óra között érhető el, december 24-én és 31-én pedig szünetel az online ügyintézés.
A hulladékszállítással kapcsolatosan további tájékoztatást és információt a közszolgáltató oldalán, valamint az info.matra@nhsz.hu email címen, vagy a 37/311-894-es telefonszámon kérhetnek az ügyfelek.


Tovább az archívumra