Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Köztéri fogadóóra

Köztéri fogadóóra

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Köztéri fogadóórát tartott Schiffer András, a Lehet Más a Politika társelnöke. Az országjárásnak Heves megye a második állomása volt, a cél pedig az, hogy az ország minden területén megismerhessék az LMP munkáját. Schiffer András eddigi tapasztalatairól azt mondta: elégedetlenek az emberek, a legnagyobb probléma továbbra is a szegénység.

Gyöngyös, Heves, Füzesabony és Eger. Négy megyei helyszínen tartott köztéri fogadóórát Schiffer András, az LMP társelnöke. A politikus nemrégiben országjárásba kezdett, Heves megye ennek második állomása volt. A fogadóórákon, bárki szabadon kérdezhet aktuális politikai témában, és megismerkedhet az Lmp munkájával. Schiffer András azt mondja: minden politikusnak az a feladata, hogy a kampányidőszakon kívül is találkozzon a lakosokkal, és meghallgassa az emberek problémáját, véleményét, de ilyenkor a párt programját és céljait is ismertesse a szimpatizánsokkal.

– A legfontosabb feladat a következő két évben, hogy az LMP-nek legyenek erős helyi csoportjai, szervezetei minden egyéni választókerületben. Jelenleg a növekedésünknek a korlátja, az az, hogy szervezetileg nem vagyunk erősen jelen az ország minden térségében, ezen szeretnénk változtatni – fogalmazott.

Schiffer András hozzátette: a köztéri fogadóórákon a lakosok főként a bérüket keveslik, a társelnök szerint pedig éppen ez a legnagyobb probléma jelenleg Magyarországon.

– Amikor legutóbb a dolgozói szegénység felszámolására benyújtottunk egy törvénycsomagot, akkor is az volt a célunk, hogy arra irányítsuk rá a kormányzat figyelmét, hogy jelenleg a legsúlyosabb probléma Magyarországon, hogy a dolgozó emberek jó része se keresi meg a létminimumot se – hangsúlyozta.

Az országjárás gyöngyösi állomásán is szép számmal tettek fel kérdéseket az LMP-s politikusoknak, Lukács Zoltán, a párt megyei választmányának tagja szerint népszerű a köztéri fogadóóra.

– Érdeklődőek az emberek hál’ istennek, a zöld gondolat, az, hogy mi zöld párt vagyunk, az alapvetően szimpatikus, itt is az imént, amikor beszélgettem egy úriemberrel, ő pont a megújuló energia kérdéséről beszélgettünk, Paks kérdéséről beszélgettünk, tehát ez, úgy látom, hogy foglalkoztatja az embereket – sorolta.

A párt bízik abban, hogy a következő választás időpontjáig akkora lesz a támogatottságuk, hogy a Fidesz kihívójává váljanak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Rendszerváltó televíziók - dokumentumfilm
14:59
Mátrai sípályák - kisfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Tunézia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
Luther Márton élete 10. – Szerelem és halál - rajzfilm sorozat
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Muzsla Néptáncegyüttes
19:12
Reklám
19:15
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:23
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:38
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság