Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fekete hétvége

Fekete hétvége

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az elmúlt hétvégét fekete hétvégeként is lehet jellemezni 19-en életüket, vesztették, 82-en, pedig megsérültek az utakon. Ezek közül 2 súlyos baleset megyénkben történt.

Szombaton kora délután az M3-as autópálya 89-es km-nél, a hevesi leágazó közelében 3 halálos áldozatot követelő közúti baleset történt. A Miskolc irányába haladó Opel típusú személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból letért az útról és a pálya melletti vízelvezető árokba csapódott. Az óriási ütközés következtében a tiszakeszi család minden tagja kirepült az autóból. Az édesanya és 2 gyermeke a helyszínen életét veszítette, a gépkocsit, vezető édesapát, pedig életveszélyes állapotban szállították a hatvani Albert Schweitzer Kórházba.-tájékoztatott Gálik Viktória az autópálya- rendőrség sajtószóvivője.

A ma hajnali órákban is baleset történt az M3-as autópálya 117-es km-nél. Egy román kisbusz 9 utasával Miskolc felé haladt a külső sávaban, amikor az előtte szabályosan közlekedő tehergépkocsinak hajtott, szinte fékezés nélkül. Mind 2 baleset esetében szakértők bevonásával, az autópálya rendőrség még folytatja a nyomozást.

 

Szerkesztette: Fekete Gábor


Az Aktuális napi hírei (2006-07-17 )

Tovább az archívumra