Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 2. Rosenberger party

2. Rosenberger party

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A hétvégén rendezték meg Jászárokszálláson a 2. Rosenberger party-t. A kábeleket és csatlakozókat gyártó cég számos programmal várta dolgozóit és azok hozzátartozóit, akik főzőverseny keretében készíthették el ebédüket.

A „Zárt osztály”, a „Láger wellness”, a „Csatai csatisok” és a „Kábelesek” elnevezésű csapatok nyerték a 2. Rosenberger paty főzőversenyének egy-egy kategóriáját, illetve fociban a „Csatlakozó 1” csapata volt a legjobb a hétvégén megtartott céges eseményen. A Kft ilyen rendezvénnyel is erősíteni kívánta a csapatszellemet, hiszen a dolgozóknak minden programban részt vehettek a főzéstől a kulturális programokig. A legfontosabb persze az együttlét volt.

Az európai és amerikai piacokat távközlési és autóipari kábelekkel és csatlakozókkal ellátó, heti 2,5 millió darab készterméket előállító vállalatnál most több mint 700-an dolgoznak. A cég személyzeti politikáját jól jellemzi, hogy hangsúlyt fordítanak a dolgozói gárda összekovácsolására, nem mindig a teljesítmény hajszolása, vagy a pénz a legfontosabb.

A jelenleg 3500 négyzetméteren termelő Kft. az elmúlt évben 5,5 millió euró árbevételt ért el. A cég a közeljövőben jelentős kapacitásbővítést tervez, ezért nemrég megvásárolt egy 10 hektáros területet, ahová hamarosan felépíti új üzemcsarnokát. A Rosenberger termelése így háromszorosára növekedhet, emellett még más tevékenységeket is Jászárokszállásra telepít a németországi anyavállalattól.


Az Aktuális napi hírei (2006-07-17 )

Tovább az archívumra